Читател на Plovdiv24.bg ни сигнализира за заграждане на част от тротоар

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg ни сигнализира за заграждане на част от тротоар
Коментари Харесай

Читател: Кой разреши заграждане на тротоар? Кметът Язов: Частен терен е

Читател на Plovdiv24.bg  ни алармира за обграждане на част от тротоар зад магазин в " Кючук Париж ". Изпрати фотоси и написа: 

" Това е улица " Скопие " 102, зад " Фреш Маркет ". Поредната ограда, следващата спекулация... Чрез Вашата медия желая да попитам: Кой, по какъв начин и по кое време изтъргува паркинга и тротоара? Кога ще има осъдени? ".

Веднага потърсихме за коментар кмета на регион " Южен ", който разпореди незабавна инспекция на случая. 

Оказа се, че заграденият парцел е частен и за него претендират Едноличен търговец " Вида - Атанаска Видева ", " БМД - М " ЕООД и Едноличен търговец " Джовани 77 - Ванко Франгов ". Трите фирми  имат друга част от комерсиалния комплекс, в който са обособени ресторант, магазин и баничарница. Фирмите почнали правосъдни каузи между тях, защото не можели да се схванат за каузи благосъстоятелност върху прилежащия терен. Заграждането на пространството е направено от частен правосъден реализатор, според очертанията по кадастрална карта.

Районният кмет посочи, че ЧСИ нямат обвързване да уведомяват районната администрация за подхванати от тях дейности. Общинска благосъстоятелност е прилежащият на заградения парцел, в посока Национална агенция за приходите, където кметството е сложило скоби за платено паркиране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР